+386 2 754 02 00

2018

Projektni teden na jahališču

V času od 24.9. do 28.9. 2018 je na jahališču potekal projektni teden. Želeli smo polepšati naše jahališče in pobarvati ograjo spet na belo, na zabojniku pa prikazati motive iz delov naše terapije s pomočjo konja.

Pri delu so cel teden sodelovali vsi jahači in po najboljših močeh, ob pomoči učiteljic, z veliko vnemo barvali zabojnik in ograjo. Za pridno delo smo si v petek vsi zaslužili nagrado – pekli smo palačinke z različnimi nadevi, naš inštruktor jahanja Zlatko je prinesel ozvočenje, mikrofon in kitaro. Kot pevka, pa se je izkazala Evelyn, ki nas je zabavala in nas s svojim petjem navdušila. Naše zadovoljstvo z opravljenim delom je bilo tako dobro, da smo celo zaplesali.

Projektni teden nas je povezal v skupnem cilju in nam polepšal čas, zato smo se enoglasno odločili, da je dela še veliko in da bomo takšne skupinske delovne tedne ponovili vsako leto.
Več pa v foto utrinku. Vabljeni k ogledu.

 

Navodila, dogovori in…    Začetek dela…    Podajamo napotke...
         
 Očistiti je treba tudi opremo konjev…    Natačnost pri barvanju lesene ograje…    Več glav več ve...več rok :)…
         
 Timi dokončuje…    Vsi se trudimo…    Nevzet…
         
 Petek: začenja se zabava…    Mikrofon je prevzela Evelyn in bila je odlična pevka…    Tanja je spretno vihtela palačinke…
         
 Vrsta za mikrofon je bila dolga…    Še konje je zanimalo, kaj se dogaja…    Sledila je zabava…
         
 Ples…    Druženje…    
         

Beri naprej ...

Maraton treh src 2018

V soboto, 19.05.2018, smo se udeležili 38. Maratona treh src v Radencih. Tekli smo na teku Radenska Naturelle v dolžini 10 km. Čeprav nas je sonce pošteno grelo, smo dosegli dobre rezultate.

 

Maraton treh src 2018

Beri naprej ...

25. Regijske igre Specialne olimpijade Slovenije na Ptuju

Dne, 24.5.2018, bodo potekale že 25. Regijske igre Specialne olimpijade Slovenije mariborsko–pomurske regije in v čast nam je, da smo v vlogi organizatorja. Zmeraj je lepo podoživljati skupaj z vami veselje ob uspehih in rezultatih doseženih v posameznih športnih disciplinah, skupaj z vami premagovati strahove in razočaranja, se skupaj z vami veseliti življenja in njegovih pestrih vsebin.
Potrudili se bomo pripraviti dobre in ustrezne  pogoje za posamezna tekmovanja in vsekakor tudi omogočiti prijetno zabavo in slavljenje posameznih zmag in uspehov.

Le pogumno in naj velja zapisano vodilo: PUSTITE MI ZMAGATI, ČE PA NE MOREM ZMAGATI, NAJ BOM POGUMEN V SVOJEM POSKUSU!

Beri naprej ...