+386 2 754 02 00

OBVESTILO ZA STARŠE

Zaradi slabše epidemiološke slike širjenja virusa COVID-19 in velikega števila okuženih v lokalnem okolju vas ponovno obveščamo, da v Zavodu dosledno upoštevamo vsa navodila in priporočila, ki se nanašajo na obvladovanje okužbe. Dosledno nosimo zaščitno opremo, dosledno si razkužujmo roke, upoštevamo medosebno razdaljo ter poskrbimo za redno zračenje prostorov in NE prihajamo bolni v službo. Organizacija dela je oblikovana tako, da je čim manj nekontroliranih stikov med zaposlenimi. Strokovni delavci ne prehajajo med skupinami temveč so v svoji matični skupini.

Z doslednim upoštevanjem navodil in priporočil, skušamo obvarovati uporabnike in svoje sodelavce pred prenosom morebitne okužbe. Trudimo se biti vzgled sodelavcem ter uporabnikom.

Posamezni primeri obolelih sodelavcev na različnih deloviščih do sedaj še niso bili preneseni. Vse uporabnike, ki kažejo kakršne koli znake bolezni dnevno testiramo. Testi so obravnavani pod nujno, v istem dnevu izvemo za rezultate testiranj. Zaenkrat so uporabniki brez okužbe COVID-19, zato lahko ob spremenjenih in nadzorovanih pogojih dela ostajamo odpri za dnevno izvajanje programov šole in VDC-ja.

Hvala vam. Ostanimo zdravi!
               

Vodstvo zavoda

ZUDV

Nazaj