+386 2 754 02 00

OBISKI V ZUDV DORNAVA

Obvestilo staršem in svojcem- OBISKI v ZUDV DORNAVA

Spoštovani starši in svojci naših uporabnikov!

Obveščamo vas, da bomo pričeli z omogočanjem obiskov v Zavodu šele po mesecu maju, v kolikor bodo razmere to dopuščale. Ocenjujemo, da ne moremo zagotoviti vseh dejstev, ki so zapisana v navodilih s strani Ministrstva. Naši uporabniki ne zmorejo razumeti teh navodil in jih upoštevati, ne želijo maske na obrazu, se radi dotikajo ljudi, težko bo preprečiti objeme, …Kljub vsej pomoči, ki jo nudimo in varnostnim ukrepom, ne moremo oceniti obiskov kot »zdravih«, okužba v zavodu pa bi imela zelo negativne posledice.

 

Zaradi varnosti vaših otrok in svojcev, vas še zmeraj pozivamo k strpnosti. Poslužujte se oblik stikov po telefonu, z video posnetki, z video kontakti in sestanki, fotografijami,… Pokličite na oddelek bivanja vašega otroka in se z vodjem dogovorite o načinu sporazumevanja.


Za odprtje VDC, predšolske vzgoje in šole bomo upoštevali usmeritve in sklepe vlade,  vendar jih bomo prilagodili potrebam našim uporabnikom in se odpirali postopoma in previdno.

 

Poslužujte se šole na daljavo, to kar jih večina že sedaj počne. Pomoč poiščite pri vaših pedagogih in drugih zaposlenih, ki vam bodo vedeli svetovati in vam bodo v podporo.

 

Bodite zdravi in lepo pozdravljeni!

 

V želji, da se kmalu srečamo in vidimo!

Ida JURGEC, prof. def.
DIREKTORICA........

Nazaj